Qlaira p-piller for mindre blødninger

Qlaira er en p-pille som skal gi mindre blødninger hos kvinner med kraftig menstruasjon og som ikke skal redusere sexlysten. Nedenfor kan du blant annet lese om muligheten til å kjøpe Qlaira og andre p-piller lovlig på nett.

Viktige endringer

Norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett, blant annet fordi det ikke er trygt, fordi det kan være ulovlig og fordi du kan ende opp med falske legemidler. Vi kjenner ikke lenger til noen muligheter hvor du trygt og lovlig kan bestille legemidler og informasjonen i denne artikkelen er med andre ord utdatert.

Hvordan kjøpe Qlaira?

Dersom du er over 18 år kan du nå lovlig kjøpe Qlaira p-piller på nett og du får også nødvendig resept. Bestilling foretar du på de norske nettsidene til en nettklinikk som er godkjent av britiske myndigheter og som tilbyr rask og diskret levering fra et norsk apotek. Fra deres informative nettsider kan du kjøpe Qlaira, andre prevensjonsmidler og andre legemidler, for eksempel medisin mot overvekt og medisin mot kjønnsvorter.

Legg merke til at du i forbindelse med bestilling av Qlaira p-piller må fylle ut et skjema med spørsmål om egen helse. Dette skjemaet er viktig fordi det gjennomgås av en lege som vurderer om Qlaira er en trygg p-pille for deg. Dersom så er tilfelle vil resept skrives ut og din bestilling vil innen kort tid pakkes og sendes fra et norsk apotek.

Det er lovlig og det er trygt

Vi kan garantere at det er helt lovlig å kjøpe Qlaira og andre legemidler fra nettklinikken omtalt ovenfor. Videre er det helt trygt, fordi du tilbys ekte Qlaira sendt fra et norsk apotek og fordi en lege vurderer om dette er riktig behandling for deg. Sistnevnte betinger imidlertid at du er årlig når du besvarer konsultasjonsskjemaet. Utfyllende informasjon finnes der du kan bestille p-piller lovlig online.

NB: De aller fleste nettsteder som tilbyr legemidler på nett driver ulovlig. Kjøpe aldri Qlaira eller andre reseptbelagte legemidler fra et nettsted som ikke tilbyr legekonsultasjon og resept. I verste fall ender du opp med et ulovlig og skadelig produkt og i beste fall ender du opp med å bryte loven. Les om ulovlige nettapotek

Om dette prevensjonsmiddelet

Qlaira er en relativt ny p-pille som er spesielt utviklet for å hjelpe mot kraftige blødninger og uregelmessige menstruasjoner. Videre er dette en p-pill som ikke skal gi nedsatt sexlyst, snarere tvert i mot. Det som ellers skiller Qlaira fra andre p-piller er at den er basert på et syntetisk stoff som i kroppen vil forvandles til kvinnens naturlige østrogen, samt noe som kalles dynamisk dosering. Kort forklart betyr det at mengden virkestoff varierer alt etter når i syklusen du er.

Steinar Madsen, avdelingsoverlege ved Statens legemiddelverk har uttalt at det er lite som skiller de forskjellige p-pillene og erfaringer fra brukere forteller oss en ting. Det finnes ingen fasit på hvilken p-pille som er best. Erfaringer med Qlaira og andre p-piller varier enormt og det gjelder for alt i fra blødning til vektøkning.

Qlaira kan som andre p-piller forårsake bivirkninger og da spesielt inntil kroppen har tilvent seg det nye legemiddelet. Kvalme, kviser og forstoppelse er eksempler på bivirkninger som forekommer og videre er det ikke alle som bør benytte Qlaira. Det gjelder for eksempel kvinner som er gravide eller som ammer, kvinner med diabetes eller kvinner som sliter med migrene. Viktig informasjon om bivirkninger, utsatte grupper og bruk finnes hos nettklinikken der du lovlig kan kjøpe Qlaira, samt i pakningsvedlegget. Utfyllende informasjon om dette prevensjonsmiddelet finnes her.

 

  • Klikk her for å lese om medisin mot herpes
  • Klikk her for å lese om Viagra
  • Klikk her for å lese om behandling av hårtap hos kvinner og menn

 

Kildehenvisninger:

  • http://www.felleskatalogen.no/medisin/qlaira-bayer-ab-563167
  • http://www.portamedicus.no/FileStream.aspx?Id=12218
  • http://www.fass.se/LIF/product?nplId=20071129000015
  • http://qlaira.com/en/hcp/practice-tools/starting-qlaira/index.php