MetaBurn slankepiller

MetaBurn er slankepiller for deg som ønsker økt forbrenning og redusert søtsug, med andre ord et godt utgangspunkt for å gå ned i vekt. 4 aktive ingredienser med dokumentert effekt sørger for at MetaBurn er verdt pengene og vel så det.

Slik kan du bestille MetaBurn

MetaBurn er et reseptfritt slankemiddel som i skrivende stund kun kan bestilles fra forhandlerens nettsider. Det betyr at kostnadskrevende mellomledd er kuttet ut slik at prisen kan holdes nede. I skrivende stund er ordinær pris kun 199 kroner for en måneds forbruk og da er frakt inkludert. I tillegg kan nye kunder bestille to måneders forbruk av MetaBurn til halv pris. Det er ikke knyttet bindingstid til dette tilbudet. Her kan du lese mer og bestille MetaBurn.

Et godt valg

Dersom du ønsker hjelp til å gå ned i vekt fremstår MetaBurn som et godt valg, både i forhold til pris og forventet slankeeffekt. Dokumenterte ingredienser betyr at du får valuta for pengene og det finnes få andre slankemidler som kan måle seg med nyheten MetaBurn. Det finnes imidlertid et slankemiddel som skiller seg klart ut og der er legemiddelet Xenical Orlistat som blokkerer fett. Informasjon om hvordan du kan få resept og bestille denne slankemedisinen har vi lagt ut i vår produktomtale. Et annet godt alternativ er glucomannan som vi har omtalt her.

Ingredienser som virker

Fucoxanthin, grønn te, krom og chili er de 4 aktive ingrediensene i MetaBurn og dette er alle ingredienser som er såpass effektive at de også selges hver for seg som slankemidler. Fucoxanthin som utvinnes fra wakame (kjent som brown seaweed) er tilsatt for økt fettforbrenning og effekten har blant annet blitt påvist av britiske og russiske forskere.

Også chiliekstrakt sørger for at MetaBurn øker forbrenningen og det oppnås på minst to forskjellige måter. For det første øker chili energiomsetningen og økt forbruk av kalorier betyr som kjent økt fettforbrenning. For det andre har forskere påvist at chili omdanner hvitt fett som lagrer energi til brunt fett som forbrenner energi, noe du kan lese mer om her. I tillegg mener enkelte forskere at chili sender signaler til hjernen, om økt fettforbrenning.

MetaBurn kan som nevnt også dempe søtsuget og den effekten er det ingrediensene krom og grønn te som sørger for. Spesielt krom er kjent for å dempe søtsuget og den effekten er så godt dokumentert at den har blitt allment akseptert. Grønn te bidrar også til dempet søtsug, men først og fremst er denne ingrediensen kjent for å øke fettforbrenningen. Det skjer både gjennom økt energiomsetning og frigjøring av fettceller slik at den større andel fett forbrennes. Her kan du lese mer om grønn te og her kan du lese mer om krom.