Hvordan kjøpe Levitra?

Levitra er en potenspille som virker raskt og som gjerne anbefales til menn med underliggende helseproblemer. Les alt om hvordan du kan få resept og kjøpe Levitra trygt og lovlig på nett.

Slik kan du kjøpe Levitra

Det er mulig å kjøpe Levitra på nett uten å bryte loven og det er også mulig å bestille andre legemidler. Forklaringen på det er denne nettbaserte helsetjenesten som tilbyr legekonsultasjon og den nødvendige resepten. Når du foretar din bestilling fyller du ut et konsultasjonsskjema som vurderes av en godkjent lege. Dersom du kan benytte Levitra vil så legen skrive ute resept og din ordre vil bli pakkes og sendt fra et godkjent norsk apotek.

Les dette

Norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte på internett. Mye av grunnen til det er at du risikerer å bryte loven, at du kan ende opp med alvorlig feilmedisinering, samt at du kan ende opp med falske og farlige kopier av legemidler som kan inneholde alr fra rottegift til veimaling. Vi kjenner for tiden ikke til noen nettsteder hvor du trygt kan kjøpe legemidler på nett og informasjonen i denne artikkelen er dessverre ikke lenger relevant. Heldigvis finnes det et meget godt reseptfritt alternativ og på denne siden kan du lese mer og bestille et potensmiddel med dokumenterte ingredienser for økt seksuell utholdenhet og kraftigere ereksjoner.

Skrives ikke ut på blå resept

Levitra og andre potenspiller skrives dessverre ikke ut på blå resept og det betyr at du må betale en del for disse legemidlene. Det gjelder også fra helsetjenesten vi anbefaler, men legg merke til at både frakt, legekonsultasjon og resept er inkludert i prisen.  Legg også merke til at du kan spare mye penger på å unngå minimumsbestillinger, faktisk mer enn 1000 kroner.

Litt om Levitra

Dersom du velger å kjøpe Levitra fra helsetjenesten omtalt ovenfor finner du utfyllende informasjon på deres nettsider. Det kan du blant annet lese om risiko for bivirkninger, om hvem som ikke bør benytte Levitra, om dosering, om effekt, med mer. Nyttig informasjon finnes også i pakningsvedlegget, samt på webmd.com. Her kan du lese om andres erfaring med Levitra. Svenske lesere finner informasjon om nettbestilling på denna sajt.

Levitra kommer i doser a 5, 10 og 20 mg, hvorav 10 mg vanligvis anbefales som startdose. 5 mg anbefales gjerne til personer med underliggende helseproblemer og/eller som er sensitive ovenfor nye legemidler. Levitra er for øvrig en potenspille som blant annet anbefales til menn som lider av diabetes, grunnet at dette legemiddelet gir relativt liten risiko for bivirkninger.

Kildehenvisninger:

  • http://levitra.com
  • http://www.felleskatalogen.no/medisin/levitra-bayer-pharma-ag-560935
  • http://www.webmd.com/drugs/2/drug-76765/levitra-oral/details
  • http://www.rxlist.com/script/main/rxlist_view_comments.asp?drug=levitra&questionid=fdb76765_pem