Hvordan kjøpe Ventoline på nett?

Ventoline er en astmamedisin som også brukes mot kronisk bronkitt og enkelte andre sykdommer. I denne artikkelen besvarer vi blant annet spørsmål som hvordan kjøpe Ventoline på nett og hvordan få resept på nett.

Viktige endringer

Norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett, blant annet fordi det ikke er trygt, fordi det kan være ulovlig og fordi du kan ende opp med falske legemidler. Vi kjenner ikke lenger til noen muligheter hvor du trygt og lovlig kan bestille legemidler og informasjonen i denne artikkelen er med andre ord utdatert.

Slik kan du lovlig kjøpe Ventoline

Det er mulig å få resept og å kjøpe Ventoline på nett. Videre er dette helt lovlig dersom du handler fra en godkjent nettklinikk som lovlig kan selge legemidler til Norge. Vi anbefaler denne nettklinikken og fra deres nettsider kan du trygt og enkelt bestille Ventoline. Det du gjør er å foreta din bestilling og så fylle ut et konsultasjonsskjema. På bakgrunn av dette vil en autorisert lege skrive ut resept, dersom du er egnet for denne behahandlingen. Et godkjent apotek vil så innen kort tid sende din bestilling med Ventoline som vil ankomme i en diskret forpakning.

Ja, det er faktisk helt lovlig

Vi her i Norge kan som andre EØS innbyggere lovlig kjøpe Ventoline og andre legemidler på nett. Men, det betinger at en del betingelser oppfylles og disse kan du lese mer om her. Dersom du velger å kjøpe Ventoline via lenke ovenfor behøver du imidlertid ikke bekymre deg for disse kravene. Den nettklinikken vi anbefaler driver nemlig helt lovlig og vi kan garantere at nordmenn trygt kan kjøpe legemidler fra deres nettsider. (Reglene er nå endret, men du kan fremdeles bestille Ventoline og andre legemidler lovlig via nettklinikken vi abefaler).

Det er også helt trygt å kjøpe Ventoline og annen astmamedisin fra denne nettklinikken, blant annet fordi legekonsultasjonen sørger for at du får en trygg behandling. Videre er det slik at du får er originalt og godkjent legemiddel og det er et norsk apotek som sender din bestilling. Legg ellers merke til at denne nettklinikken har fokus på diskret behandling og personvern.

NB: Dersom du søker på fraser som Ventoline uten resept vil du finne mange ulovlige nettapotek som du ikke bør bestille legemidler fra. Disse nettstedene drives nemlig av kriminelle og det som selges er falske og potensielt skadelige medisiner. Les mer her

Om Ventoline

Ventoline er en astmamedisin som også brukes mot andre lungesykdommer der utvidelse av bronkiene er en ønsket effekt. Det er med andre ord slik dette legemiddelet virker og effekten skal merkes innen få minutter, noe som er årsaken til at Ventoline blant annet benyttes mot astmaanfall. Det er for øvrig stoffet salbutamol som er den aktive ingrediensen i Ventoline.

På nett kan du kjøpe Ventoline som inhalasjonsmidler og disse fortrekkes blant annet fordi de reduserer risikoen for bivirkninger. Uønskede reaksjoner kan likevel forekomme og eksempler på de mest vanlige bivirkningene er hoste, halsirritasjoner og mild hodepine. Du finner viktig informasjon om bivirkninger og om hvem som ikke bør benytte dette legemiddelet hos nettklinikken hvorfra du kan kjøpe Ventoline. Du finner også denne informasjonen i pakningsvedlegget og på felleskatalogen.no. Du kan lese mer om astmamedisiner her.

Kildehenvisninger:

  • http://www.apotek1.no/astma-og-allergi/astma
  • http://www.felleskatalogen.no/medisin/ventoline-glaxosmithkline-565092
  • https://www.medicines.org.uk/emc/PIL.3860.latest.pdf
  • http://www.onlinelege.no/temaer-om-helse/hva-er-den-beste-behandlingen-mot-astma.html