Hvordan kjøpe prevensjonsmidler på nett?

P-piller, angrepiller, p-plaster, minipiller og p-ring er alle prevensjonsmidler du helt trygt kan bestille på nett, fra en godkjent nettklinikk. Du kan både bestille reseptfrie prevensjonsmidler som kondom og du kan bestille reseptbelagte prevensjonsmidler.

Prevensjonsmidler på nett

Det å kjøpe legemidler på nett er helt lovlig dersom du handler fra denne nettklinikken og fra deres nettsider kan du blant annet bestille prevensjonsmidler. Du foretar enkelt din bestilling, fyller ut et konsultasjonsskjema og så vil en godkjent lege vurdere din bestilling. Dersom du trygt kan benytte legemiddelet (prevensjonsmiddelet) du bestilte, vil en resept skrives ut før din bestilling pakkes og sendes fra Frisk apotek i Oslo. Din ordre vil normalt ankomme innen 2-3 virkedager og det i en diskret forpakning.

Viktige endringer

Norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett, blant annet fordi det ikke er trygt, fordi det kan være ulovlig og fordi du kan ende opp med falske legemidler. Vi kjenner ikke lenger til noen muligheter hvor du trygt og lovlig kan bestille legemidler og informasjonen i denne artikkelen er med andre ord utdatert.

Du kan kjøpe legemidler på nett

Det er helt lovlig for oss her i Norge å kjøpe prevensjonsmidler og andre legemidler på nett, men kun dersom bestemte vilkår oppfylles. Vi kan garantere at det er lovlig å kjøpe prevensjonsmidler fra den nettklinikken vi anbefaler, blant annet fordi de tilbyr legekonsultsjon og resept og her har vi lagt ut mer informasjon om lovlig nettbestilling av medisiner.

Legg merke til at myndighetene har endret loven slik at det ikke lenger er tillatt for privatpersoner å importere legemidler. Det er imidlertid lovlig å bestille prevensjonsmidler og andre legemidler via nettklinikken vi anbefaler, fordi alle bestillinger sendes fra et norsk apotek. Legg også merke til at du kan velge kun å bestille resept, samt at utvalget er noe endret.

NB: Våre tips om muligheten til lovlig å kjøpe prevensjonsmidler på nett gjelder kun den nettklinikken vi lenker til. De aller fleste nettsteder som selger legemidler driver ulovlig og det du tilbys er som regel falske og potensielt skadelige produkter. Les mer om ulovlige aktører.

Disse prevensjonsmidlene kan du bestille

P-piller gir effektiv beskyttelse mot uønsket graviditet og du kan velge mellom seks av de mest populære p-pillene, inkludert Diane og Yasmin. Flere av disse p-pillene gir også andre fordeler og Diane er for eksempel kjent for å virke godt mot kviser og uren hud. Les mer

Minipiller er et prevensjonsmiddel som gjerne anbefales til kvinner som ikke kan benytte vanlige p-piller og er kjent for å gi færre bivirkninger. Minipillen er et østrogenfritt prevensjonsalternativ som gir god beskyttelse mot uønsket graviditet så lenge den brukes som foreskrevet. Les mer

P-ring er et alternativ for deg som er redd for å glemme å ta p-pillen hver dag. Dette er en lite og fleksibel ring som settes inn i skjeden en gang pr måned og som gir meget god beskyttelse mot uønsket graviditet. Les mer

P-plaster er også et alternativ for deg som ikke ønsker stresset med å huske på p-pillen som skal tas hver dag. Som p-piller inneholder dette prevensjonsmiddelet inneholder både østrogen og gestagen, noe som for øvrig også gjelder p-ring. Les mer

Angrepiller finnes både i reseptfri og reseptbelagte utgaver og begge deler kan lovlig kjøpes fra nettklinikken vi anbefaler. Det reseptbelagte alternativet ellaOne kan forhindre uønsket graviditet i opp mot 5 døgn etter at du har hatt ubeskyttet sex.

Utfyllende informasjon om prevensjonsmidlene du kan bestille på nett finnes på nettsidene til nettklinikken som lovlig selger disse. Denne informasjonen finnes også i pakningsvedleggene, samt på felleskatalogen.no. En god artikkel om prevensjonsmidler finnes her og tips om medisiner mot kjønnssykdommer har vi lagt ut i menyen.

Kildehenvisninger:

  • http://nhi.no/foreldre-og-barn/foreldre/prevensjon/prevensjon-ulike-prevensjonsmetoder-1413.html
  • http://www.lommelegen.no/artikkel/minipillen
  • http://www.sexogsamfunn.no/prevensjon/de-ulike-prevensjonsmidlene/p-piller/
  • http://www.felleskatalogen.no/medisin/ellaone-hra-pharma-558521