Hvordan kjøpe Xenical?

Xenical forhindrer at opp mot 1/3 av matfettet ikke blir tatt opp i kroppen og det gir et meget godt grunnlag for effektiv slanking. Dette er for øvrig den eneste godkjente reseptbelagte slankemedisinen som finnes og nå kan du kjøpe Xenical på nett.

NB: Norske myndigheter fraråder nå kjøp av reseptbelagte på internett. Mye av grunnen til det er at du risikerer å bryte loven, at du kan ende opp med alvorlig feilmedisinering, samt at du kan ende opp med falske og farlige kopier av legemidler som kan inneholde alr fra rottegift til veimaling. Vi kjenner for tiden ikke til noen nettsteder hvor du trygt kan kjøpe legemidler på nett og informasjonen i denne artikkelen er dessverre ikke lenger relevant. Heldigvis finnes det 2 meget gode reseptfrie alternativ og på denne siden kan du lese mer om suksessen CoffeeForte. Her kan du lese om et reseptfritt slankemiddel som virker på samme måte som Xenical.

Slik kan du kjøpe Xenical

Du kan kjøpe ekte Xenical på nett og det med resept inkludert. Videre kan du gjøre dette helt lovlig og forklaringen på det er denne nettbaserte helsetjenesten som tilbyr legekonsultasjon og resept. Du foretar ganske enkelt din bestilling og besvarer i den forbindelse et konsultasjonsskjema. Dette skjemaet gjennomgås så av en lege som skriver ut resept, dersom Xenical er riktig behandling for deg. Til slutt blir din bestilling pakket og sendt fra et godkjent norsk apotek innen kort tid.

Det er både lovlig og trygt

For privatpersoner er det tillatt å kjøpe Xenical og andre legemidler på nett, dersom en del betingelser oppfylles, noe du kan lese mer om i artikkelen resept på nett. Ved kjøp fra denne nettbaserte helsetjenesten kan vi garantere at alt foregår helt lovlig og det er også helt trygt å bestille Xenical fra deres nettsider. De tilbyr nemlig kun godkjente og autentiske legemidler, de benytter kun godkjente leger og apotek, du kan selv sjekke validiteten i behandlingen du får og de har strenge regler i forhold til personvern.

Du tilbys greie priser

Slik vi forstår det skrives dessverre ikke Xenical ut på blå resept og dermed snakker vi om en relativt kostbar behandling. Den potensielle helsegevinsten er imidlertid så stor at vi anbefaler denne slankemedisinen til alle som kan ta seg råd. Nettklinikken omtalt ovenfor tilbyr konkurransedyktige priser og du får både resept og legekonsultasjon inkludert i prisen.

Legg merke til at sistnevnte betyr følgende. Dess mer du bestiller på en gang dess billigere blir behandlingen og dersom du velger å kjøpe Xenical for tre måneders forbruk i stedet for en måned, vil prisen reduseres betraktelig. Legg også merke til at du aldri bør bestille Xenical eller andre legemidler fra tvilsomme nettapotek som reklamerer med lave priser og uten resept. Det er både ulovlig og farlig, noe du kan lese mer om her.

Xenical eller XLS Medical?

Både XLS Medical Fatbinder og Xenical virker ved å fjerne matfett, men der stopper også likheten og Xenical fremstår som det desidert beste alternativet. Riktignok er XLS Medical fettbinder noe rimeligere, men effekt og dokumentasjon kan ikke sammenlignes. Mens XLS Medical fremstår som et av mange kosttilskudd som kan hjelpe mot overvekt gir Xenical en effektiv behandling som er meget grundig klinisk testet. Tilbakemeldinger fra kunder som har delt sine erfaringer på nett sier for øvrig det meste om forskjellen på disse produktene. Mens mange har dårlige erfaringer med XLS Medical har de aller fleste svært gode erfaringer med Xenical.

Litt om denne slankemedisinen

Du kan som nevnt kjøpe Xenical via internett og da vil du se at denne slankemedisinen også går under navnet Xenical Orlistat.  Forklaringen på det er at Orlistat er virkestoffet i Xenical og dette er grundig testet. Blant annet viser omfattende studier at opp mot 1/3 av matfettet blokkeres og at denne slankemedisinen med fordel brukes av overvektige personer med diabetes type 2.

Fordi Xenical ikke virke på hjernen, men direkte i tarmen er risikoen for bivirkninger redusert og den kan reduseres ytterligere ved at fettinntaket reduseres. Det er likevel slik at bivirkninger kan forekomme og blant de mest vanlige reksjonene finner vi tarmgass, diaré, mild hodepine. Videre er det ikke alle som bør kjøpe Xenical og det gjelder blant annet personer som lider av epilepsi og personer med langvarige nyreproblemer.

Legg ellers merke til at Xenical i utgangspunktet ikke skrives ut til personer med en BMI under 27-30, men at det kan gjøres unntak dersom helsesituasjonen tilsier det. Tips om andre slankemetoder finner du på alt-om-slanking.no. Utfyllende informasjon om bivirkninger, dosering, utsatte grupper, med mer finner du hos nettklinikken som lar deg kjøpe Xenical helt lovlig Du finner også denne informasjonen i pakningsvedlegget, samt på xenical.com. Svenske lesere finner informasjon i denna artikel.

Kildehenvisninger:

  • http://www.drugs.com/comments/orlistat/xenical.html
  • http://www.xenical.com/xenical/how_take.do
  • http://www.rxlist.com/xenical-drug/patient-images-side-effects.htm
  • http://www.altomkosttilskudd.no/slankemedisin.html
  • http://www.ema.europa.eu/docs/no_NO/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/000154/WC500058428.pdf