Hvordan kjøpe Priligy?

Viste du at Priligy øker den seksuelle utholdenheten med opp mot 300 prosent og at dette er det første godkjente legemiddelet mot for tidlig utløsning? Nå kan du få lovlig resept og kjøpe Priligy på nett.

Viktig informasjon

Norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett, blant annet fordi det ikke er trygt, fordi det kan være ulovlig og fordi du kan ende opp med falske legemidler. Vi kjenner ikke lenger til noen muligheter hvor du trygt og lovlig kan bestille legemidler og informasjonen i denne artikkelen er med andre ord utdatert. Dersom du ønsker hjelp mot for tidlig utløsning uten å risikere bivirkningene legemidler gir anbefales dette produktet.

Slik kan du kjøpe Priligy

Du kan kjøpe Priligy på nett og du kan få resept gjennom en nettbasert legekonsultasjon. Det gjør du helt lovlig fra denne godkjente nettklinikken som både tilbyr legekonsultasjon og den nødvendige resepten. Du foretar trygt og enkelt din bestilling og besvarer så et konsultasjonsskjema som vurderes av en EU-godkjent lege. Dersom du kan benytte Priligy vil resept skrives ut og din bestilling vil pakkes og sendes fra et godkjent norsk apotek, vanligvis innen 24 timer.

Trygg og lovlig nettbestilling

I følge norske myndigheter kan privatpersoner kjøpe Priligy og andre medisiner på nett, dersom visse kriterier oppfylles. Blant annet må kjøpet være til privat bruk og du må bestille legemidler fra en aktør som driver lovlig i et EØS/EU land. Dersom du velger å kjøpe Priligy fra nettklinikken omtalt ovenfor kan vi garantere at alt foregår helt lovlig.  Det er også helt trygt fordi en lege sørger for riktig behandling, fordi det kun benyttes godkjente lege og apotek, fordi du tilbys en konfidensiell behandling med fokus på personvern og fordi du kun tilbys autentiske legemidler.

NB: Loven er nå endret, men det er fremdeles mulig å kjøpe Priligy via nettklinikken vi omtaler. Det er lovlig fordi din bestilling vil bli sendt fra et norsk apotek. Legg ellers merke til at muligheten til å få resept og kjøpe Priligy kun eksisterer fordi denne nettklinikken tilbyr legekonsultasjon. Unngå for all del tvilsomme nettapotek som tilbyr falske legemidler. Les mer i vår artikkel om ulovlige nettapotek.

Nyttig om prisen

Priligy skrives ikke ut på blå resept og dermed er det snakk om et relativt kostbart legemiddel. Mange velger likevel å benytte Priligy og det skyldes naturligvis den gode effekten mot for tidlig utløsning. Legg merke til at legekonsultasjon, frakt og resept er inkludert i prisen, noe som betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger av Priligy. (Det er verken lovlig eller mulig å bestille mer enn 3 måneders forbruk).

Litt om Priligy

Priligy bygger på virkestoffet dapoxetine som virker effektivt mot for tidlig utløsning, også kjent som prematur ejakulasjon. Faktisk viser kliniske studier at du kan forbedre din seksuelle utholdenhet med opp mot 300 prosent, noe som er imponerende. Priligy (dapoxetine) virker for øvrig ved å forsinke de kjemiske reaksjonene som fører til utløsning, slik at du kan være seksuelt aktiv over en lengre periode.

Viktig informasjon om utsatte grupper, bivirkninger, dosering, med mer finnes i pakningsvedlegget, på medicines.org.uk, samt hos den nettklinikken hvorfra du lovlig kan kjøpe Priligy med resept inkludert. Når det gjelder bivirkninger er disse vanligvis kortvarige og milde, som for eksempel hodepine, tett nese og tørrhet i munnen. Enkelte utsatte grupper bør ikke benytte Priligy og det gjelder blant annet menn med hjerteproblemer og menn som har leverproblemer. Her kan du lese mer om for tidlig utløsning

Kildehenvisninger:

  • http://www.netdoctor.co.uk/sex-and-relationships/medicines/priligy.html
  • http://www.onlinelege.no/temaer-om-helse/for-tidlig-utloesning-har-du-forsoekt-tabletter-spray-kondom-eller-aa-trene-opp-utholdenheten.html
  • http://nhi.no/foreldre-og-barn/foreldre/sex/for-tidlig-utlosning-28141.html
  • https://www.medicines.org.uk/emc/medicine/28284/SPC/Priligy+30+mg+and+60+mg+film-coated+tablets/