Hårfjerning med laser eller krem

Sliter du med uønsket hårvekst? Det finnes en rekke produkter som gir effektiv hårfjerning og to gode alternativ er krem og laser. Du kan blant annet kjøpe laser for hårfjerning som kan brukes hjemme og du kan kjøpe en effektiv reseptbelagt krem.

Du kan kjøpe reseptbelagt krem

Vaniqa krem er et klinisk bevist legemiddel som virker effektivt mot uønsket hårvekst og som vi her i Norge kan kjøpe lovlig på nett. Dette er et meget godt alternativ til hårfjerning med laser og de fleste brukere har god erfaring med Vaniqa som virker relativt raskt og som svært sjeldent forårsaker bivirkninger. Informasjon om hvordan du kan få resept og bestille Vaniqa krem har vi lagt ut i denne artikkelen hvor du også kan lese mer om denne kremen.

Du kan kjøpe laser, spray og reseptfri krem

Det finnes også gode reseptfrie alternativer for hårfjerning og da tenker vi først og fremst på laserbehandling. Selv om reseptfri spray og krem også kan virker, er nemlig effekten fra disse ikke veldig godt dokumentert. Både laser mot hårfjerning, samt spray og krem kan vi her i Norge trygt kjøpe fra en seriøs nettbutikk som tilbyr rask levering og fri frakt ved ordre over 499 kroner. Her finner du deres produkter for hårfjerning.

Hårfjerning med laser

Dersom du velger denne metoden kan du velge mellom å gå til en hudklinikk eller du kan kjøpe en laser som er laget for hjemmebruk. Fordelen med førstnevnte er at det sannsynligvis brukes meget bra utstyr og vi må anta at du får behandling fra profesjonelle. Bakdelen er prisen som fort kan komme på over 10 000 kroner og vel så det. Les om prisene

Fordelen med å kjøpe egen laser er at du kan spare mye penger, at produktene har blitt gode og at du kan gjøre alt selv hjemme. Dette har blitt et meget populært alternativ og mange nordmenn velger nå hårfjerning hjemme med laser. Et av de mest populære produktene er Silk’n Glide 150.000 som i skrivende stund kun koster 1600 kroner og som kommer med 2 års garanti. Hos nettbutikken omtalt ovenfor finner du utfyllende informasjon om lasere for hårfjerning som du kan kjøpe på nett.

Hårfjerning med spray og krem

Som nevnt ovenfor kan du kjøpe den reseptbelagte kremen Vaniqa lovlig på nett, men det finnes også reseptfrie og rimeligere alternativ. Flere av disse kan du lese mer om og bestille fra nettbutikken omtalt ovenfor og der finner du også krem for etterbehandling. Når det gjelder reseptfri krem og spray for hårfjerning inneholder de fleste produktene ingredienser med dokumentert effekt og de vil mest sannsynlig virke. Men, forvent ikke samme effekt som fra legemiddelet Vaniqa eller laserbehandling. Du kan lese mer om hårfjerning på denne og på denne siden (engelsk). Her finner du et unikt helseprodukt

Kildehenvisninger:

  • http://www.mayoclinic.org/tests-procedures/laser-hair-removal/basics/definition/prc-20019438
  • http://www.dinside.no/777634/du-kan-bli-flaadd
  • http://www.felleskatalogen.no/medisin/pasienter/pil-vaniqa-almirall-573099
  • http://www.sinnetshelse.no/helsenyttarkivet/artikler/mye_haar.htm