Glucomannan mot overvekt

Glucomannan er et EU-godkjent kostfiber som beviselig gir økt metthetsfølelse og dermed hjelper mot overvekt. I denne artikkelen kan du blant annet lese om hvordan dette slankemiddelet virker og du finner tips om hvor du bør kjøpe glucomannan.

Slik kan du kjøpe glucomannan

Dette er et kosttilskudd, noe som betyr at vi her i Norge kan kjøpe glucomannan uten resept. Det betyr også at prisene er relativt lave og at det finnes mange produkter å velge blant. Du kan velge slankemidler som kun inneholder glucomannan eller slankemidler som også inneholder andre aktive ingredienser. Nedenfor finner du to slankeprodukter vi har tro på og dersom du ikke ønsker et abonnement anbefales det førstnevnte produktet.

Glucomannan Plus er et populært slankemiddel med glucomannan og krom. Les mer og finn det beste tilbudet.

GlucoMin inneholder mye glucomannan. Les mer og finn det beste tilbudet.

NediVekt inneholder krom og glucomannan. Les mer og finn det beste tilbudet

Priser og betingelser

Som nevnt kan vi her i Norge kjøpe glucomannan reseptfritt og til relativt lave priser. Sistnevnte skyldes delvis at dette er naturlige slankemidler og delvis at alle produktene omtalt ovenfor selges som en leveringstjeneste. Det gir vanligvis reduserte kostnader og dermed lavere priser. Det er også en grei ordning for oss forbrukere fordi et slankemiddel må tas over tid for at ønsket effekt skal oppnås. I skrivende stund får du tilbud på alle slankeproduktene ovenfor og det er ikke knyttet bindingstid eller andre kjøpsforpliktelser til disse tilbudene.

Et slankemiddel som virker

Her på Lovlig uten resept omtaler vi først og fremst legemidler, men det finnes også noen kosttilskudd som beviselig virker og glucomannan er et godt eksempel i så måte. Dette er det eneste naturlige slankemiddelet som EU har godkjent for anbefaling til slanking og effekten er meget godt dokumentert. Sannsynligvis er slankemedisinen Xenical de eneste slanketablettene som virker bedre enn glucomannan som virkelig anbefales.

Hvordan virker glucomannan?

Kostfibre og konjakrot er andre betegnelser på glucomannan som er kostfibre og som finnes i konjakroten. Når det gjelder slankeeffekten er det slik at disse kostfibrene kan ta til seg vanvittig store mengder vann og i magesekken vil det dannes en masse som gir økt metthetsfølelse. Faktisk vil du begynne å bli mett allerede før du har spist og dermed blir det langt enklere å kutte kalorier. Det spekuleres også i om glucomannan fibrene kan ta til seg og fjerne matfett, men vi har ikke funnet troverdig dokumentasjon på dette. NB: Det er viktig at slankepiller med glucomannan tas som foreskrevet og det vil si med mye vann.

Les mer