Fortuna e-sigarett med nikotin

Det er tillatt å kjøpe e-sigaretter med nikotin på nett og det av de mest populære alternativene er Fortuna som har hjulpet flere tusen mennesker med røykestopp. Legg spesielt merke til at dette er e-sigaretter du ikke behøver å lade opp.

Slik kan du kjøpe Fortuna e-sigarett

Du kan kjøpe Fortuna e-sigaretter på nett og det helt lovlig så lenge formålet er røykavvenning, noe du kan lese mer om nedenfor. For bestilling anbefaler vi dette tilbudet som gir deg hele 5 e-sigaretter av typen Fortuna for kun 148 kroner og da er frakt inkludert. Det er et godt tilbud fordi 5 Fortuna e-sigaretter tilsvarer nærmere 150 vanlige sigaretter og fordi tilbudet er bindingsfritt. Her finner du tilbud på Fortuna e-sigaretter

Derfor er det lovlig

Selv om det i skrivende stund ikke er tillatt med salg e-sigaretter med nikotin, så er det i følge myndighetene tillatt å kjøpe disse på nett fordi de regnes som legemidler. Noen kriterier må imidlertid være oppfylt og et av disse er at kjøpet er til privat forbruk med røykestopp som formål. En annen betingelse er at innkjøpet må foretas lovlig i et land innenfor EU/EØS. Det er helt lovlig å kjøpe Fortuna e-sigaretter med nikotin på nett og du kan lese mer her.

Fordeler og ulemper

Fordelene med nikotinholdige e-sigaretter er mange og de viktigste er naturligvis knyttet til røykestopp. Fortuna og lignende produkter er enkelt og greit effektive røykavvenningsprodukter som gir bedre helse og sammenlignet med vanlig tobakksrøyk kan du spare vanvittig store summer.

Her finner du tilbud på fortuna e-sigaretter

Når det gjelder Fortuna e-sigaretter setter mange pris på at disse ikke er oppladbare, noe som betyr at du ikke behøver å tenke på lading, etterfylling, osv. Videre er det en fordel at Fortuna langt på vei føles som ekte sigaretter, samt at du holder høy kvalitet.

Ulempene er først og fremst knyttet til innholdet av nikotin. I forhold til røykestopp er selvfølgelig det en stor fordel, men nikotin er avhengighetsdannende og kan påvirke helsen negativt. Det er foreløpig forsket relativt lite på effekten fra e-sigaretter med nikotin, men de fleste eksperter en enige om at Fortuna e-sigarett og lignende produkter har en positiv effekt på folkehelsen. Les hva en anerkjent forsker mener og les hva myndighetene mener.

Vil du kutte ut nikotin?

Fortuna e-sigaretter er et godt alternativ for røykestopp, men dersom du også ønsker å kutte ut nikotin anbefaler vi Champix. Det er et effektivt legemiddel som du kan bestille på nett og som blant annet blokkerer nytelsen av nikotin. I tillegg dempes røyksuget og studier viser at 75 prosent av brukerne lykkes med røykestopp. Her kan du lese om bestilling av Champix. Tips om hvor du kan kjøpe Fortuna e-sigaretter finner du lenger opp på siden.

Kildehenvisninger:

  • http://www.nrk.no/livsstil/_-e-royk-er-nesten-helt-ufarlig-1.11002150
  • http://www.dagbladet.no/2013/10/30/nyheter/tobakk/sigaretter/e-sigaretter/30066233/
  • https://helsenorge.no/avhengighet-og-rus/royk-og-snus/e-sigaretter
  • http://www.altomkosttilskudd.no/bloggen/er-e-sigaretter-lovlige-i-norge