Hvordan kjøpe Circadin melatonintabletter?

Hvordan få resept og kjøpe Circadin på nett? Hvordan bestille melatonintabletter lovlig online? Svarene finner du i denne artikkelen hvor du også kan lese om dette legemiddelet som blant annet brukes mot jetlag og søvnproblemer.

Viktige endringer

Norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett, blant annet fordi det ikke er trygt, fordi det kan være ulovlig og fordi du kan ende opp med falske legemidler. Vi kjenner ikke lenger til noen muligheter hvor du trygt og lovlig kan bestille legemidler og informasjonen i denne artikkelen er med andre ord utdatert. Dersom du er på jakt etter et sovemiddel anbefales denne bestselgeren.

Slik kan du kjøpe Circadin

Vi her i Norge kan kjøpe Circadin på nett og det er helt lovlig dersom du bestiller fra denne godkjente nettklinikken som kun selger autentiske legemidler. Dersom du ønsker å kjøpe Circadin på nett foretar du enkelt din bestilling på deres norske nettsider og fyller så ut et konsultasjonsskjema. Dette skjemaet gjennomgås så av en EU-godkjent lege som vurderer om dette er riktig behandling for deg. Hvis legen godkjenner din bestilling vil så resept skrives ut og din orde vil bli pakket og sendt fra et norsk apotek. Legg for øvrig merke til at du fra denne nettklinikken kun kan kjøpe Circadin mot jetlag.

Trygg og lovlig nettbestilling

Vi kan garantere at det er helt lovlig for oss her i Norge å kjøpe Circadin melatonintabletter fra denne nettklinikken som sørger for at alle regler følges. Deres virksomhet er godkjent av britiske helsemyndigheter, de benytter kun EU-godkjente leger og de samarbeider med et godkjent norsk apotek som pakker og sender alle bestillinger.

Det er som nevnt også helt trygt å kjøpe Circadin fra deres nettsider og legekonsultasjonen sørger for at du får en trygg behandling, vel å merke så lenge du oppgir korrekte opplysninger. Legg ellers merke til at du tilbys rask og diskret behandling, at du tilbys betalingsutsettelse og sikre betalingsløsninger, samt at du kan velge bare å bestille resepten.

NB: Det finnes mange ulovlige nettsteder som selger Circadin, Melatonin og en rekke forskjellige legemidler til svært lave priser. Det er viktig at du unngår slike nettsteder, blant annet fordi de selger falske og potensielt farlige medisiner. Les mer

Om melatonin

Circadin er melatonintabletter og denne typen legemidler brukes gjerne mot jetlag (for å justere døgnrytmen) og mot søvnproblemer. Det antas også at melatonin kan gi andre helsefordeler, men vi understreker at det via nettklinikken omtalt ovenfor kun er mulig å kjøpe melatonintabletter mot jetlag. Du kan for øvrig lese mer om effekten fra melatonin på denne siden. Her kan du lese om erfaringer med et naturlig sovemiddel.

Som alle andre legemidler kan Circadin forårsake bivirkninger, men disse er normalt milde og forbigående. Eksempel på bivirkninger fra melatonintabletter er nervøsitet, kvalme og svimmelhet. Eksempler på hvem som ikke bør benytte Circadin er gravide, ammende og personer med lever- eller nyreproblemer. Utfyllende informasjon finnes i pakningsvedlegget, på Circadin.no, samt på sidene til nettklinikken du kan kjøpe Circadin fra.

 

Kildehenvisninger:

  • http://www.nettdoktor.no/helseraad/soevn/artikler/melatonin.php
  • http://www.helse-bergen.no/no/OmOss/Avdelinger/sovno/sovn-og-sovnsykdommer/Sider/behandling-av-sovnproblemer-med-melatonin.aspx
  • http://www.klikk.no/forum/barnimagen/index.php/topic/143915046-noen-som-har-erfaring-med-circadin-melatonin-mot-s%C3%B8vnproblemer/
  • http://www.circadin.no/